Video

semiosisweb-Video er en af de allerbedste måder at fortælle historier på. Med video kombinerer vi det visuelle fra fotografiet med den verbale fortælling – og kan dermed skabe noget andet og mere.

Det er nu nemmere end nogensinde at distribuere video. Video kan lægges ind på din hjemmeside, kan bruges på sociale medier – eller kan f.eks. give mere liv til trykte kampagner gennem QR-koder.

Mine videoproduktioner er ikke store og dramatiske. Det gør at de også er billigere end du måske tror. Typisk vil det forløbe sådan at jeg kommer ud til dig, eller til en aftalt location, med kamera og lydudstyr. Sammen har vi lagt en plan for filmen, og jeg støtter dig i at gå ind foran kameraet og formidle dit budskab. Det kan være i form at et interview eller en speak som er forberedt.

Hvis ikke du eller nogen fra virksomheden eller organisationen vil tale til kameraet så klarer jeg også det. Jeg kommer ud og optager video hos jer – og kombinerer det med en speak der indeholder budskabet.

Fra starten af produktionen har jeg fokus på hvad videoen skal bruges til. Er det en kort reklame til biograf eller TV – eller er den til brug på internettet, hvor man kan bruge lidt længere tid og forklare tingene grundigere. Er det til markedsføring eller formidling? Alt det indgår naturligvis i overvejelserne når jeg planlægger din videoproduktion.

Meget kan lade sig gøre. Se eksempler herunder og kontakt mig for at høre mere om hvordan du kan kommunikere med video

nyledige_ad bg_ad

vuc_ad_kort vuc_ad_lang

Comments are closed.