Sociale medier

semiosisweb-9246Jeg elsker sociale medier. Ikke sådan ubetinget som når man er nyforelsket, men jeg forstår og anerkender hvilken kollosal forskel sociale medier har gjort i forhold til formidlingen af vores historier, vores markedsføring og dialogen med kunder, samarbejdspartnere, venner og bekendte.

Når jeg i Semiosis Formidling arbejder med sociale medier gør jeg det med dette udgangspunkt. At det handler om at bruge de rigtige medier til at formidle den rigtige historie. Jeg vil gerne vejlede dig, din organisation eller din virksomhed om hvilke sociale medier du skal bruge, og hvad du skal bruge dem til. Det gælder lige fra de strategiske overvejelser, til den helt konkrete praktiske brug af medierne.

Sociale Medier er andet og mere end Facebook. Når jeg laver en analyse af hvilke medier der er bedst så indgår Facebook, Twitter, Google+, LinkedIN, Pinterest, Instagram, Youtube og mange flere i overvejelserne. Nogen medier rammer en bred målgruppe – andre er nichemedier som er relevante for særlige brancher eller interesser.

Jeg vil gerne klæde organisationen på til at forstå de sociale medier, og være i stand til at gøre det selv. Nogen vælger at tilknytte Semiosis Formidling som konsulent i en kortere eller længere periode for at “løbe det igang”, men hvis det virkelig skal virke må man ikke være afhængig af min hjælp. Jeg ønsker ikke at sælge et dyrt “abonnement” som binder jer som virksomhed eller organisation. Mit ønske er at sikre at mine kunder forstår medierne, og bruger min hjælp som en aflastning når tiden ikke er til det.

Mine ydelser i forbindelse med sociale medier kan f.eks. være:

  • Inspirationsoplæg om Facebook, Twitter, Google+, LinkedIN – eller måske Sociale Medier mere generelt
  • Hands-on undervisning i opsætning af Facebook-sider, brug af Google+, skabelse af engagement gennem Twitter etc. – længde og indhold aftales individuelt
  • Fastlæggelse af strategi for virksomhedens eller organisationens brug af sociale medier
  • Udarbejdelse af konkret indhold i form af tekster, video, foto eller andet
  • Løbende rådgivning og udførelse af strategien
  • Oplæring af ansatte i virksomheden som sidemands-oplæring

Kontakt mig for at komme i gang med sociale medier – eller komme videre.

Comments are closed.