Fotografi

Vi lever i en visuel tid. Vi omgiver os med billeder på sociale medier, på hjemmesider, i tryksager. Jeg vil gerne hjælpe dig med at kommunikere visuelt. Jeg skaber billeder som bygger videre på de historier som er i din virksomhed, din organisation eller som bare er din personlige historie.

Jeg fotograferer i mange forskellige sammenhænge – fra de simple headshots til billeder til brug for trykte annoncer eller kampagner på nettet. Som i alt andet jeg laver så lægger jeg vægt på, at det er dine billeder, din historie, og dit budskab der kommer frem.

En af mine specialiteter er fotografi af events. Jeg fotograferer konferencer, kurser, medarbejderarrangementer og mange andre typer af events. Jeg går ind i opgaven for at skildre begivenheden og lave en fotoreportage til dig. Billeder der viser hvad der skete, hvor det skete og som også fokuserer på de små øjeblikke i den store historie. Billeder som efterfølgende kan bruges på hjemmesiden eller i tryksager, og som er med til at fortælle den samlede historie om virksomheden eller organisationen.

Ingen fotografiske opgaver er for små – eller for store. Så kontakt mig hvad enten du har brug for et simpelt portræt eller vil have dækket en større begivenhed.

Se også Case: Kirstines Køkken for at se et eksempel på en konkret opgaveløsning

 

Comments are closed.